Daan Leemeijer e1696188553408

Daan Leemeijer

06 - 178 164 83

Werkwijze

Badkamer 08 Groot

VCA-gecertificeerd

Ik ben VCA-gecertificeerd, waarbij VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Deze checklist vormt de basis van mijn streven naar veiligheid en duurzaamheid, en garandeert een werkomgeving waarin veiligheid voorop staat

Afspraak = afspraak

Nadat u mij heeft benaderd, kom ik altijd bij u langs op locatie om uw wensen te bespreken. Vervolgens ontvangt u spoedig een vrijblijvende offerte per e-mail. Afhankelijk van de klus is de offerte al dan niet gespecificeerd met een overzicht van de materiaalkosten die inbegrepen zijn. Bij omvangrijke opdrachten ontvangt u ook een tijdsplanning. Nadat wij de randvoorwaarden zijn overeengekomen, ga ik aan de slag. Uiteraard werk ik met hoogwaardig gereedschap en materialen.
Ik kom onze afspraken altijd na, en heb geen 8 tot 5 mentaliteit. Als het noodzakelijk is, werk ik zonder problemen een uurtje langer door. Ook zie ik het belang in van goede communicatie.

Buiten 05
Divers 2

Geen onverwachte meerkosten achteraf

Mocht de planning onverhoopt of door onvoorziene omstandigheden niet worden gehaald, dan geef ik dat vroegtijdig aan. U krijgt nooit onaangename verrassingen achteraf in de vorm van meerkosten, zonder dat daar nadrukkelijk van te voren afspraken over zijn gemaakt.Ik werk volgens de uitvoeringsvoorwaarden van VLOK. Deze zijn van toepassing tenzij hier in de opdrachtovereenkomst uitdrukkelijk van wordt afgeweken.
Scroll naar boven