Werkwijze

DaanBouwt is een professioneel, VCA-gecertificeerd klusbedrijf in Den Haag. We hebben ruim vijftien jaar ervaring in het loodgietervak, de installatiebranche en de aanleg van CV-installaties en leidingen.

VCA-gecertificeerd

Wij zijn VCA-gecertificeerde loodgieters, waarbij VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Toepassing van de checklist zorgt ervoor dat wij veiliger werken.

Afspraak = afspraak

Nadat u ons heeft benaderd, komt een van ons altijd bij u langs op locatie om uw wensen te bespreken. Dan ontvangt u spoedig een vrijblijvende offerte per e-mail. Afhankelijk van de klus is de offerte al dan niet gespecificeerd met een overzicht van de materiaalkosten die inbegrepen zijn. Bij omvangrijke opdrachten ontvangt u ook een tijdsplanning. Nadat we de randvoorwaarden zijn overeengekomen, gaan wij aan de slag. Uiteraard werken wij met hoogwaardige gereedschap en materialen.
Wij komen onze afspraken altijd na, en we hebben geen 8 tot 5 mentaliteit. Als het noodzakelijk is, werken we zonder problemen een uurtje langer door. Ook zien we het belang in van goede communicatie.

Geen onverwachte meerkosten achteraf

Mocht de planning onverhoopt of door onvoorziene omstandigheden niet worden gehaald, dan geven wij dat vroegtijdig aan.
U krijgt nooit onaangename verrassingen achteraf in de vorm van meerkosten, zonder dat daar nadrukkelijk van te voren afspraken over zijn gemaakt.

Wij werken volgens de uitvoeringsvoorwaarden van VLOK. Deze zijn van toepassing tenzij hier in de opdrachtovereenkomst uitdrukkelijk van wordt afgeweken.